Three boxes full of sport equipments on white background illustration

Branşlar

Curling

21 Şubat 2019 tarihinde Erzurum’da düzenlenen Ünilig Curling şampiyonasında Erkek ve Kadınlarda Atatürk Üniversitesi 1. Oldu.

b1-01

Buz Hokeyi

18-20 Şubat 2019 tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen Ünilig Buz Hokeyi Müsabakalarında Erkek ve Kadınlarda Atatürk Üniversitesi 1. Oldu.

Basketbol

6-10 Mayıs 2019 tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenen basketbol süper lige yükselme müsabakalarında Atatürk Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı Süper Lig’e yükseldi. Kadın takımı ise 1. Lig’de mücadele ediyor.

b3-01
b4-01

Bowling

6-8 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Bowling Türkiye Şampiyonasında kadınlar ve erkekler ferdi sıralamasında ve takım sıralamasında Atatürk Üniversitesi 1. oldu.

Boks

7-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Muğla’da yapılan Boks Türkiye Şampiyonasında Atatürk Üniversitesi Takım sıralamasında 1. Oldu.

b5-01
b6-01

Eskrim

25-27 Haziran 2019 tarihleri arasında Sivas’ta düzenlenen Eskrim Türkiye Şampiyonasında Epe kategorisinde ferdi sıralamada Atatürk Üniversitesi öğrencisi Bumin Kağan Özdemir 3. Oldu.

Futbol

18-22 Mart 2019 Tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Futbol 1. Lig Müsabakalarında Atatürk Üniversitesi ligdeki yerini korudu.

b7-01

Rutin Programlar

Tesislerimizden faydalanacak üyelerimizin aksi duyurulmadıkça haftalık rutin program kapsamında planlama yapmaları uygun olacaktır.